#1: Summer 2018 bijna online!

10-04-2018
Afgelopen vrijdag 6 april een frisse photoshoot op locatie gedaan met een hoogzomer uitstraling. We brengen binnen 3 thema's een update met aantal leuke nieuwe zomershirts;  Jeans Forever, Junglebook en Rivičra. Bijna online! Met dank aan Jolanda van Dot.Hair voor visagie en haar, Frank van Rooij Photography en ons model Nikki.

#2: Rs sports presenteert Sports in the City

26-02-2018

RS SPORTS komt dit voorjaar met een uitgebreider aanbod dan voorheen. Sportdetails zijn niet meer weg te denken uit de dagelijkse outfit van iedereen. De collectie bestaat nu uit 2 complete thema´s: Sports in the City en Urban Jungle.

SPORTS IN THE CITY is het eerste thema waar, binnen een blauw-wit kleurbeeld, grafische- en bloemdessins een rol spelen. Daarnaast zorgen streepitems voor de maritieme sfeer. Comfortabele jasjes en broeken vormen de basis samen met bijpassende tops en pullovers. Maar ook rokjes en jurken passen evengoed in deze "sportieve citywear”.

Materialen zijn als altijd comfortabele breisels en jersey´s. Er is veel aandacht besteed aan details. De collectie bevat zowel fancy´s als goede basics voor optimale combinatiemogelijkheden.

#3: Shocking Blue

08-02-2018

Ons eerste kleurthema deze voorjaarscollectie van RS Collection is SHOCKING BLUE.

Electric Blue met  Lemon, Navy, Jeans en Off-White.

#4: B (e) Bardot

08-02-2018

Ons tweede Kleurthema dit voorjaar is B (e) BARDOT.

Pepita ruitjes met strepen en frisse bloemmotieven in Poppy Red gecombineerd met Navy, Jeans en Pink.

#5: Essentials

08-02-2018
Onze ESSENTIALS thema is dit voorjaar verkrijgbaar in de kleuren Royal Blue, Iris, Jade en Lemon Grass.

#6: Urban Jungle

08-02-2018

URBAN JUNGLE is het tweede thema binnen RS SPORTS. Hierin vinden we, de naam zegt het al, invloeden uit "wildlife” in combinatie met grafische patronen.

Het kleurbeeld bestaat uit clean zwart-wit, met accenten in fuchsia en licht olijf. Ook hier zijn weer tal van meer- en minder uitgesproken combinaties mogelijk. Materiaal- en dessinmix zijn de kenmerken van dit thema. 

Just add the right sneakers and you´re ready to go!!