Must Have dit seizoen: VELVET jasje
LOOK of Today
RS Sports Kleurthema 2
RS Sports kleurthema 1

Roberto Sarto dameskleding

Roberto Sarto is een echt Nederlands merk, dat behalve in Nederland ook verkocht wordt in Duitsland en België. Het merk maakt deel uit van Sarto Fashion. Het bedrijf bestaat sinds 1947 en heeft zich altijd gespecialiseerd in de betere damesbonneterie. Roberto Sarto modellen werden oorspronkelijk uitsluitend geproduceerd in Italië, maar sinds jaren ook in diverse landen daarbuiten. Een juiste mix van kwaliteit, prijs, pasvorm en actualiteit vormt bij Roberto Sarto het uitgangspunt. Onze collecties bestaan uit comfortabele, stijlvolle damesmode, met zowel een vrouwelijke als sportieve styling. Ze zijn altijd gemaakt van hoogwaardige materialen, met de grootste zorg gekozen. Combineerbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel! Roberto Sarto, voor de vrouw die altijd verzorgd én eigentijds gekleed wil gaan. Zoals ieder seizoen is de totale Roberto Sarto Collection opgebouwd in kleurthema´s. Binnen deze thema´s vind je alles wat actueel is op modegebied vertaald in de collectie terug.

Prints:

Onze t-shirt collectie voor Najaar 2018 heeft 3 verschillende thema´s verwerkt in diverse modellen. Ruiten, grafische dessins, dierprints, florale dessins in prints en jacquards verwerken we in de totale collectie.


Kwaliteiten:

Voor t-shirts werken wij met hoogwaardige katoen en viscose met een klein percentage elasthan. Deze zorgt ervoor dat het artikel mooi in model blijft en goed zit. Daarnaast zijn er shirts in structuurkwaliteiten, zoals fijne rib in gekamde katoen.


Last but not least: Kleur!

Kleur is een herkenbare factor binnen Roberto Sarto Collection. Er zijn een drie-tal kleurthema´s samengesteld die U op de website verder omschreven vindt. Kijk bij NIEUWS voor een fraaie impressie . . .

Optimaal profijt hebben van uw nieuwe aankoop, dáár helpen we u graag mee op weg. Kijk even naar de tips die we u geven op de webshop en in het lookbook.