RS Sports kleurthema 2 SS'19
Flowers and Dots
1. New Navy
RS Sports kleurthema 1 SS'19

Roberto Sarto dameskleding

Roberto Sarto is een echt Nederlands merk, dat behalve in Nederland ook verkocht wordt in Duitsland en België. Het merk maakt deel uit van Sarto Fashion. Het bedrijf bestaat sinds 1947 en heeft zich altijd gespecialiseerd in de betere damesbonneterie. Roberto Sarto modellen werden oorspronkelijk uitsluitend geproduceerd in Italië, maar sinds jaren ook in diverse landen daarbuiten. Een juiste mix van kwaliteit, prijs, pasvorm en actualiteit vormt bij Roberto Sarto het uitgangspunt. Onze collecties bestaan uit comfortabele, stijlvolle damesmode, met zowel een vrouwelijke als sportieve styling. Ze zijn altijd gemaakt van hoogwaardige materialen, met de grootste zorg gekozen. Combineerbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel! Roberto Sarto, voor de vrouw die altijd verzorgd én eigentijds gekleed wil gaan. Zoals ieder seizoen is de totale Roberto Sarto Collection opgebouwd in kleurthema´s. Binnen deze thema´s vind je alles wat actueel is op modegebied in de collectie terug.

Kleur is een herkenbare factor binnen Roberto Sarto Collection. Er zijn een drietal kleurthema´s samengesteld die u op de website verder omschreven vindt. Kijk bij NEWS voor een fraaie impressie . . .

Optimaal profijt hebben van uw nieuwe aankoop, dáár helpen we u graag mee op weg. Kijk even naar de tips die we u geven op de webshop en in het lookbook.