Welkom op de website van Roberto Sarto!  

Een nieuw seizoen met een ruime keuze aan shirts, tops en rokken en jurken in tricot om aan het voorjaar te wennen. Met natuurlijk mooie t-shirts en jasjes en vesten om mee te beginnen. Binnen onze kleurthema´s kun je eindeloos combineren of iets nieuws toevoegen aan je garderobe. Geniet van het nieuwe seizoen!


Welkom op de webshop van Anotherwoman!

Bekijk hier de nieuwe collectie en laat je inspireren. Mix en match kleuren, materialen en dessins. Combineer een stylish t-shirt met een van onze comfortabele vesten of jasjes. Of maak je garderobe compleet met een goed zittende basics.

Have a look at Poools....

De Poools collecties kenmerken zich door de vrouwelijke en stoere styling. Details krijgen onze volle aandacht en creëren mede de perfecte look. Poools streeft naar perfectie, want alleen de perfecte look laat jou stralen…

Sarto Fashion Online webstore

Sarto Fashion is een Nederlands bedrijf dat sinds de oprichting in 1947 voor hoge kwaliteit van damesmode in het middensegment staat. In drie comfortabele, stijlvolle en modieuze labels combineren we gebreide damesmode met andere materialen.

Zo bedienen we vrouwen van boven de dertig die kiezen voor draagbaarheid, kwaliteit en herkenbaarheid.

 

De labels zijn:

Roberto Sarto: voor de modevolgende vrouw

Roberto Sarto Sports voor de sportieve vrouw

Roberto Sarto Essentials voor de traditionele vrouw


•Anotherwoman: voor de eigentijdse zelfbewuste vrouw

•Poools: een totaalcollectie voor de eigenzinnige vrouw

 
 
Ook zijn wij vertegenwoordigd in België, Luxemburg, Duitsland en Canada. Elk jaar lanceren we twee hoofd- en tussencollecties. Een enthousiast team van medewerkers coördineert de activiteiten vanuit ons hoofdkantoor in Winssen.